МОДЕРЕН
РЕСТОРАНТ

Оригинални рецепти и прецизно разработени комбинации
МОДЕРЕН
РЕСТОРАНТ
Оригинални рецепти и прецизно разработени комбинации
  • 22 Monroe Avenue, Ню Йорк
  • +1 123 456 78 90
  • Отворено всеки ден от 12:00 до 12:00 ч.
Храната в ресторант Agate може да се определи като домашно приготвена. За приготвянето на ястията използваме пресни продукти, които се приготвят директно в ресторанта. Специализирани сме в приготвянето на традиционни ястия.
Избрани ястия от менюто
Менюто ни е разработено от Ерих Браун
Тиквена супа
Вкус на внимателно докосване на есента. Гъби шампиньон и горчиви нотки на индийско орехче.

22 лв.
Pappardelle
Достигнете вкус с цвекло и доматено песто, поднесено с босилек и грах.


14 лв.
Салата „Лека закуска“
Подхранващата сутрешна салата също е добра апротеинова бомба за фито маниаците.

10 лв.
Ерик Браун
Готвачът на Agate
Ерих е ученик на известния готвач Денис Краун. Ерих е участвал в множество семинари в най-добрия ресторант в Европа. Той има неочаквано виждане за храната и менюто.
Нашите новини
Обърнете внимание на най-интересните събития в ресторанта: концерти на живо, ежеседмични дегустации и почетни гост-готвачи, както и много други.
17 Октомври
Концертът на Сompass
Известни и нови песни на тази страхотна група в нашия малък ресторант.
30 Октомври
Денят на десертите
Ден на необичайни десерти от нашия главен готвач.
Обадете ни се, за да резервирате маса
+789 2334 456 67 78
22 Monroe Avenue, Ню Йорк
Отворено всеки ден от 12:00 до 12:00 ч.